Biolage: Het Verhaal

Ons erfgoed

Biolage ontstond in 1990, toen oprichter Arnie Miller vaststelde dat de natuur kan worden ingeschakeld om ons haar te beschermen en te voeden, maar het tegelijk in zijn meest natuurlijke staat te houden. Kappers overal ter wereld waren meteen laaiend enthousiast. Eindelijk een haarverzorgingslijn geïnspireerd door de natuur, die prachtige resultaten gaf én zacht was voor het haar.

Geen wonder dat Biolage wereldwijd beschouwd wordt als de referentie in professionele haarverzorging. En die reputatie blijft alleen maar groeien. Dat komt omdat onze mensen beseffen dat traditionele ingrediënten een ongekende kracht bezitten. Daarom geloven wij dat Biolage natuurlijke haarverzorging naar nieuwe hoogten tilt, met producten van absoluut professionele kwaliteit die onze concurrenten keer op keer het nakijken geven.

Biolage – professionaliteit is onze natuur, eerlijkheid onze keuze.

ONZE TIJDLIJN

biolage_het_vertaal_onze_tijdlijn

SAMEN MAKEN WE SCHOONHEID DUURZAAM

Sinds 1990 combineert Biolage unieke botanische ingrediënten met de laatste nieuwe technologieën om milde en uiterst performante formules te creëren voor een zichtbaar gezonde hoofdhuid en gezond haar.

ONZE MISSIE

DUURZAAM INNOVEREN

We maken gebruik van het lightweighting proces, wat inhoudt dat het gebruikte plastic wordt verminderd. Tot 40% van dit plastic is gerycleerd en we zetten ons in om dit percentage op te trekken.

DUURZAAM ONDERNEMEN

Onze productie-eenheid gaat tot het uiterste om onze impact te minimaliseren. Ze slaagde erin de afval- en waterconsumptie per eenheid te verminderen met respectievelijk 58% en 47% sinds 2005.

DUURZAAM ONTWIKKELEN

We verbinden ons ertoe onze milieu-impact te reduceren dankzij duurzame praktijken die we aanleren aan de kapsalons.

ONZE WAARDEN

biolage_het_vertaal_natuur

Onze voorwaarden

• Wij verwerken uw persoonsgegevens om u op uw aanvraag te voorzien van onze producten en diensten.
• Wij verwerken en analyseren uw financiële gegevens om u een juiste factuur te kunnen versturen voor onze producten en diensten en uw betaling te kunnen verwerken.
• Wij bewaren uw persoons- en financiële gegevens om met u te corresponderen in geval van een noodzakelijke rectificatie.
• Wij bewaren uw persoons- en financiële gegevens in verband met de bewaarplicht.
• Wij bewaren uw persoonsgegevens om u in het geval van een calamiteit ten aanzien van onze producten en diensten te voorzien van alternatieven en service.
• Wij bewaren uw persoonsgegevens om te voldoen aan de plichten gesteld binnen onze branche.
• Wilt u uw gegevens verwijderd hebben, mail ons dan op [email protected] dan verwijderen wij u binnen 30 dagen.